Om oss

P-tjänst Sverige AB

P-tjänst Sverige AB är ett företag med sina rötter i Göteborg och har funnits i över 30 år. Vi är ett gediget familjeföretag med service och professionalism som grundpelare.

Genom att jobba nära våra kunder har företaget genom åren vuxit och finns idag på ett flertal orter i Sverige. Vi letar ständigt efter nya möjligheter att etablera oss över hela Sverige.

Allt inom parkering

P-tjänst Sverige AB ägnar sig åt att förvalta och bevaka parkeringar. Vi hjälper våra kunder med allt inom parkering.

P-tjänst Sverige AB sköter allt från parkeringsövervakning till efterbevakning av ärenden och kundtjänst inklusive inkasso. Vår styrka är att vi jobbar med korta beslutsvägar och har en nära kundkontakt. Vi har möjlighet att se våra kunders behov och att vara anpassningsbara genom att sköta allt inom företaget.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Tveka inte att kontakta oss för mer information och referenser!

  • 031 – 51 88 10

Kunder & Samarbetspartners

En förutsättning för en hög servicegrad är hög tillgänglighet.

Målet är nöjda kunder – det uppnår vi – genom att vara lätta att nå, arbeta nära kunden och att vara lyhörda för varje kunds varierande behov. Av yttersta vikt i vår verksamhet är att vinna förtroende.

Välkommen att kontakta oss

    (Vi delar inte dina uppgifter med någon och använder dem endast för det avsedda syftet)