Vill du diskutera möjligheterna för din parkering?

Snabb service och tillgänglighet är våra ledord. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att vi alltid finns till hands och att vi alltid vill lösa problem snabbt och smidigt.

Service och reparation

Vi servar och reparerar de flesta typer av parkerings- och biljettautomater som finns på marknaden. Genom att teckna ett serviceavtal med oss kan vi sköta din parkeringsautomat. Det innebär att vi ansvarar för driften med tömning och redovisning av mynt samt kontokortstransaktioner. Vi har dygnet runt jour för felanmälan och kan utföra åtgärd samt service.

Vägmärken och vägmarkeringar

Det är viktigt att skyltning sker korrekt enligt gällande lag och förordningar, samt att de kan förstås av parkören. Detta är grunden till att vidare åtgärder kan vidtas i den bevakning som utförs. Vi har därför som hösta prioritet att se till att parkeringen är rätt skyltad i enlighet både lagen och med kundens önskemål. Vi gräver ned de erforderliga stolparna som skall bära upp skyltarna såväl som att vi skyltar på ett snyggt och för bilisterna tydligt och lättförståeligt sätt. Vi kan även ombesörja målning av parkeringsrutor, symboler och spärrlinjer.

Flytt av skrotbilar

Har ni avtal med oss ombesörjer vi bortforsling av övergivna fordon. Skicka ett mail till epost@p-tjanst.se eller till er kontaktperson hos oss så löser vi det.

Försäljning

Vi säljer, monterar och driftsätter hela Flowbirds produktutbud. Att avgiftsbelägga en parkeringsplats kan vara en lätt och snabb lösning på många parkeringsproblem. Kontakta oss för priser och mer information!

Tveka inte att kontakta oss för mer information och referenser!

  • 031 – 51 88 10